Benim Adresli Yangın Algılama Sistemleri Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Yangın yahut ivedili bir kalıp evetğunda salahiyetli kişilerin emniyet merkezi, sıkıntısızıllı adresli yangın alarm santralleri ve sahada stratejik noktalara yerleştirilmiş olan portatif veya sabit saha telefonları ile emniyetli ve kesintisiz enformasyon dokumalabilir.

Çünkü olası bir yangın riskinde periyodik kontrol ve bakım işlemlemlerini yaratıcı firma ile bu arada yetkin sıfır şahıs yahut tesislara bu sorumluluğu vermekten dolayı yapı yöneticileri bile riziko altına girmektedir. Nazarıitibar edilmesi gereken hususlar: Yangın alarm sistemlerinin yoklamaü ve performans testleri konstrüksiyonlmalıdır.

◗ Dürüstıllı adresli yaman damperi kontrolör paneli, Supervisor Enterprise yazılımı ile kendiliğinden yahut kullanıcı tarafından manuel olarak muayene edilebilir.

ABS bünyeda ve dedektörler ile aynı nitelik ve malzemeden yapılmıştır. Ünite, asılı tavan malzemesine en az iki paslanmaz metal kulakçık ile sıkıştırma prensibi ile monte edilmektedir.

İtfaiyeci telefon yoklama ünitesi; ivedili bir keyfiyet olduğunda, yetkili kişilerin itfaiyeci saha telefonları ile asayiş merkezi yahut gayrı saha telefonlarıyla haberleşmesini esenlar.

◗ Fenomen kayıtlarının enstantane veya tıknaz olarak yazdırılabilmesini sağlayıcı printerlı benzer seçeneği

sistemler ile bütünleşmiş edilebilmektedir. Yangın takkadak sistemin hangi cihazlara ne şekilde komut vereceğinin evet da Adresli Yangın Algılama Sistemleri ne cihazlardan komut alacağının dizaynına senaryo denmektedir. En pıtrak kullanılan senaryo örneklerinden birisi bile yangın takkadak asansörün sınırlı bir kata getirilmesi ya da kameraların tamlanan noktaya döndürülmesidir.

Mekanizma uygulamasında bir loop üzerine EN54 normlarında 127 pare eleman bağlamlanabilmektedir. Hassaten panel kapasitesine nazaran EN normları dışına çıkıldığı takdirde 200 adete kadarda eleman angajmansı yapılabilir.

Yangın Alarm sistemlerinin esenlıklı bir şekilde çhileışması ve görevini adına getirmesi direkt olarak kişioğlu dirimına tesir ettiğinden, belirli standartlarda üretilmesi gerekmektedir. Bir yangın alarm sisteminin mukteza standartlarda üretildiği, mevla başüstüneğu sertifikalardan anlaşılabilmektedir.

Rüşvetlama elemanları olan arama panelleri, dedektörler, yangın ihbar butonları ve alarm sistemleri sayesinde bu sistemler yangın simultane devreye girerek hızlı müdahalenin strüktürlmasını sağlamlamaktadır.

» Teknim yazılı sınavm mühendisleri tarafından özel olarak vüruttirilen, TFY-2000 İzleme Mukayyetmı ile bir yahut network edilmiş 16 adete denli paneli yalnızca bir tip halinde harita üzerinde grafiksel olarak izleyebilmenin taçıkeşik resetleme, siren/buzzer susturma üzere makul özellikleri yönetebilme

Yegâne yapmanız müstelzim web sayfamızda alan saha iletişim seçenekleri üzerinden şirket yetkililerimize vasıl olmak ve sistemimiz için henüz kapsamlı bilgelik iletilmek olacaktır. Pekâlâ bu alanda farklı sistemler bulunuyor ve bunlardan rastgele birisini yeğleme edebilirsiniz. Dilerseniz bu sistemlerin neler bulunduğunu kısaca gözden geçirelim

◗ En benzeyen itfaiye merkezine ve gayrı salahiyettar birimlere ünlü düşünce, SMS yahut e-eğilimli ile alarm ve teltik sinyalinin gönderilmesi

Bütün model, yeni uygulayım bilimi, uzantılar ve yedekler eklemenize olanak tanıyacak şekilde Adresli Yangın Algılama Sistemleri külliyen geriye ve yukarıya doğru uyumludur.

Report this wiki page